5 x leuke sites over psychologie

woensdag, maart 15, 2017


Er zijn tal van tijdschriften, boeken en sites over menselijk gedrag. Maar welke zijn nou de moeite waard te raadplegen?
Vandaag enkele erg leuke sites over psychologie die zeker de moeite waard zijn!

passievoorpsychologie.nl : Een blog geschreven door Miriam, die communicatiewetenschappen studeerde en momenteel bezig is met studie psychologie. Een blog met psychologische weetjes over jezelf en relaties. Artikelen die de moeite waard zijn!
psyblog.nl : Een site met artikelen over o.a. aandoeningen, neuropsychologie, wetenschap maar ook persoonlijke verhalen van mensen. De site staat boordevol artikelen, dus je hebt hier altijd wel wat interessants te lezen.
quest.nl : Zin in testjes over van alles en nog wat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Er zijn tientallen testen te vinden en de gegevens worden meteen gebruikt voor artikelen in het tijdschrift. Je voegt dus ook iets toe!
psychologiemagazine.nl : De naam zegt het al. Een online magazine met veel artikelen over de psychologie. Ook hooggevoeligheid is een bekend thema en daar worden we (althans ik!) blij van. Bovendien kun je er ook terecht voor advies, tests en trainingen.
psychologisch.nu : psychologen, therapeuten en gedrags- en communicatiewetenschappers aan het woord. Doel van de site is om de wetenschap achter de psychologie te vertalen naar het leven van alledag, en antwoorden te geven op prangende vragen.

Welke site vind jij het leukste of ken jij toevallig nog een leuke site? Let us know!


You Might Also Like

0 reacties

Volg ons op facebook

Volg ons op Bloglovin'

Follow